Ons team

Dennis Kamoen

Dennis Kamoen

Ondernemer en eigenaar.

Over: Dennis is sinds juli 2022 oprichter en eigenaar van Huistuinenkeukenklus.nl. Dennis heeft in 1994 zijn MBO Bouwtechniek diploma behaald en in de loop der jaren menig vriend of familielid geholpen met (kleine) verbouwingen van huizen, tuinen en keukens. Daarnaast is Dennis "getrouwd" met Matthea, vader van Sterre (2016) en Mats (2019) en in zijn vrije tijd is Dennis Scout, voetbalfan en levensgenieter.

Sander Huiskes

Sander Huiskes

Eigenaar Huiskesentuinen.nl

Over Sander is sinds 2008 gediplomeerd Hovenier en heeft meerdere jaren gewerkt voor (grote) Hoveniersbedrijven in de Gemeente Haarlemmermeer. Met zijn kennis over tuinaanleg, hovenierswerkzaamheden en tuinonderhoud heeft Sander menig tuin project met successie voltooid. Sinds 1 juni 2023 heeft Huiskensentuinen.nl een samenwerkingsverband met Huistuinenkeukenklus.nl om de expertises te bundelen en samen de mooiste klussen in Huis en en de tuin te voltooien. Daarnaast is Sander trotse vader van Dean (2008) en in zijn vrije tijd fietst Sander graag, is hij voetbalfan en levensgenieter.

Partner worden?

Partner worden?

Mede ondernemers gezocht!

Over: Naast onze huidige partners zijn wij altijd op zoek naar andere ondernemers om mee samen te werken. Dit kan op de gebieden installatiemonteur, stucadoor, electriciën, hovenier, metselaar of timmerman zijn. Heb je een groot bedrijf? Dan is een samenwerking met HTK-Klussen niets voor jou. Wij werken samen met kleine ZZP/MKB bedrijven om elkaar te versterken.

Snel rijk worden? Probeer het eens met een Staatslot en misschien past de Lotto beter bij je. Niet het verdienen van bakken met geld maar het leveren van kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. En ja, daar hoort uiteraard een goed belegde boterham bij ;-)

In dienst of samenwerken? Let op: wij nemen (nog) niemand in dienst. Wij zijn ervan overtuigd dat je als zelfstandig ondernemer meer verantwoording draagt dan als medewerker.

Meer info of interesse? Neem contact met ons op. Onze contactgegevens vind je op de contact pagina.


 


 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram