Referenties.

Badkamer en toiletten renovatie

Badkamer en toiletten renovatie

Google review van: JvELT

Beoordeling: ☆☆☆☆☆

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Stiptheid, Waarde

Beschrijving: Een prima bedrijf welke professioneel te werk gaat. Vooraf een goed gesprek gehad met wat de wensen waren, na een aantal gesprekken tot een mooie (betaalbare) offerte gekomen voor een nieuwe badkamer en toiletten. Altijd goed te bereiken met wat voor vraag je ook hebt, en er wordt altijd met je mee gedacht. Ik zou iedereen dit bedrijf aanraden…

Service: Tegelwerk, Vloeren installeren, Schoonmaken, Tegelwerk vervangen, Schilderen, Renovatie, Installatie van gipswanden, Sanitairinstallatie, Elektrotechnisch werk

Reactie van de eigenaar: Wauw John, je review is net zo mooi als je badkamer geworden! Heel graag gedaan, we hebben met plezier de badkamer ontworpen en gerealiseerd! Groet Dennis

Badkamer renovatie

Badkamer renovatie

Google review van Linda Nijholt

Beoordeling: ☆☆☆☆☆

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit

Beschrijving: Het enige bedrijf dat al binnen anderhalve maand mijn badkamer geheel kon verbouwen. Ik ben van a tot z meegenomen in het proces, van interieur- en kleuradvies tot planning en kosten. Alles op een transparante en open wijze. Tevens bij onverwachte zaken toch erg creatief en meedenkend in oplossingen. Ik ben geheel ontlast en dat heb ik als erg prettig ervaren. Ontzettend blij met mijn prachtige badkamer!

Service: Renovatie

Reactie van eigenaar: Dank je wel voor de mooie review Linda! Mocht je nog een eind foto hebben, plaats deze gerust bij de review! Met alle plezier de badkamer gemaakt, veel woongenot in je nieuwe paleis gewenst! (foto's toegevoegd door Huistuinenkeukenklus.nl)

Badkamer renovatie

Badkamer renovatie

Google review van: Aafke Spikman

Beoordeling: ☆☆☆☆☆

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Stiptheid, Waarde

Beschrijving: Ik woon in een appartement en heb Dennis gevraagd mijn badkamer verbouwing te doen. Dennis is een betrouwbare klusjesman. Hij denkt mee en je kan goed met hem overleggen. In zijn werk is hij secuur en komt hij zijn afspraken na. In de kostenberekening houdt hij altijd een slag om de arm voor eventuele onverwachte uitgaven. Zo kom je zelf niet voor verrassingen te staan. Daarnaast brengt hij de rest van het appartementencomplex op de hoogte wat betreft de werkzaamheden, zodat er zo min mogelijk overlast wordt ervaren.Bij deze heb ik een positieve ervaring met hem,en beveel hem zeker aan voor wat voor verbouwing ook.

Service: Tegelwerk, Tegelwerk vervangen, Renovatie

Reactie van eigenaar: Wauw! Dank je wel Aafke. Ik heb met veel plezier de badkamer voor je gerealiseerd! Bedankt voor je zeer mooie review!

Laminaat en ondervloer leggen

Laminaat en ondervloer leggen

Review Dennis is een enthousiaste en zeer bekwame vakman. Gelijk leuk contact en hij heeft alles goed voor elkaar gekregen. Erg tevreden! Heeft alles opgeruimd voor hij de deur uit gaat. Je klus is bij Dennis in goede handen, ik beveel hem zeker aan!

Klant Natasja van C, Hoofddorp (foto's toegevoegd door Huistuinenkeukenklus.nl)

Betimmering uitbouw/keuken buitenzijde

Betimmering uitbouw/keuken buitenzijde

Google review van: Simone Urbanus, Mijdrecht

Beoordeling: ☆☆☆☆☆

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid

Beschrijving: HTK heeft voor ons de uitbouw opnieuw betimmerd. HTK was op zeer kort termijn beschikbaar om deze klus voor ons uit te voeren. De werkzaamheden waren binnen een dag helemaal klaar. Slopen, opnieuw opbouwen en schilderen en dat voor een hele mooie prijs. Wij zijn erg tevreden met de uitvoering en zullen HTK zeker aanbevelen bij vrienden en familie.

Reactie van de eigenaar: Bedankt voor de opdracht en mooie review Simone! Hartelijke groet, Dennis van Huistuinenkeukenklus.nl

80m2 laminaat vloer leggen

80m2 laminaat vloer leggen

Beschrijving Dennis heeft de klus uitmuntend gedaan. Vrolijke man, die meedenkt en met oplossingen komt. Het laminaat ligt er prachtig in.

Klant A. Vogel, Rijsenhout

Meubelmontage bij Mywheels Amsterdam

Meubelmontage bij Mywheels Amsterdam

Google review van: Hans Rombout

Beoordeling: ☆☆☆☆☆

Review: Hele fijne hulp gehad van Dennis, alles perfect gemonteerd. Helemaal naar wens. Bedankt Dennis. we schakelen je zeker nog eens in.

Reactie van de eigenaar: Bedankt voor de opdracht en review Hans! Mywheels mag mij gerust weer bellen

Meubel montage bij DKVA Amsterdam

Meubel montage bij DKVA Amsterdam

Beschrijving Wij (een kantoor in Amsterdam) zijn heel tevreden met Dennis. Hij heeft alle meubels van onze kantine perfect in elkaar gezet. Hij was aardig en heeft de ruimte ook weer netjes achter gelaten. Wij raden hem aan!

Klant De Koning Vergouwen advocaten, Anne C.

40m lage en hoge plinten leggen

40m lage en hoge plinten leggen

Opdracht Meer dan 40 meter aan plinten leggen en het was binnen een dag klaar. Een combinatie van hoge en platte plinten, met veel deurposten, nisjes en een ronde muur. Hij gaf goed advies en maakte nooit een beslissing zonder toestemming. Het is heel mooi geworden!

Klant Maurits vd V, Amstelveen

Loungeset monteren

Loungeset monteren

Review ☆☆☆☆☆

Zonneschermdoek vervangen

Zonneschermdoek vervangen

Google review van: M van der Hoek

Beoordeling: ☆☆☆☆☆

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid, Waarde

Beschrijving: Mijn zonneschermdoek was aan vervanging toe. Ik ben hiervoor in contact gekomen met Dennis van huistuinenkeukenklus. Dennis heeft mijn oude doek verwijderd en een nieuw doek geplaatst. Dennis is zeer professioneel en denkt in oplossingen. Het door mij zelf bestelde nieuwe doek was net iets kleiner dan het oude doek, maar door de oplossingen van Dennis is hier niets meer van te merken en past het perfect. Hij heeft alles netjes achtergelaten. Kortom een echte aanrader om hem in te schakelen.

Service: Algemene reparaties

Reactie van de eigenaar: Beste Monessa, Hartelijk dank voor je review en bedankt voor de complimentjes! Uiteindelijk is het resultaat schitterend geworden, daar doen we het voor! Hartelijke groet, Dennis van Huistuinenkeukenklus.nl

Diverse aanpassingen appartement

Diverse aanpassingen appartement

Opdracht Afkoppelen van kachel en stucen van muur, plintjes leggen, verwijderen van bidet en plaatsen van sanitaire voorzieningen, badkamer opnieuw voegen, tegelen.

Resultaat Vanaf het begin verliep de communicatie met Dennis snel, moeiteloos en helder. We wisten precies wat we konden verwachten en ook tussendoor stelde hij vragen zodat we mee konden beslissen over bepaalde oplossingen. Hij werkt precies, vakkundig en laat de ruimte weer netjes achter. Hij zet dat stap extra en verrast je positief. Wij hebben dus geen enkele moment gehad dat we twijfelde aan hem of aan zijn vaardigheden. Wij zijn ontzettend tevreden met het resultaat en zullen onze toekomstige klussen zeker ook door hem laten uitvoeren. Wij kunnen hem van harte aanbevelen!!

Klant Familie Kiss, Amsterdam (foto's toegevoegd door Huistuinenkeukenklus.nl)

45m2 ondervloer en laminaat leggen.

45m2 ondervloer en laminaat leggen.

Opdracht 45m2 ondervloer en laminaat leggen.

Resultaat Heel tevreden over de uitvoerende. Aardig, geduldig, behulpzaam en prachtig werk afgeleverd. Ik ga hem zeker aanraden voor een volgende klus.

Klant Sandra Amsterdam

80m2 PVC plinten monteren.

80m2 PVC plinten monteren.

Opdracht 80m2 PVC plinten monteren.

Resultaat Vrijdag 19/8 een bericht geplaatst en nog dezelfde dag een reactie van Dennis ontvangen dat hij 23/8 bij ons de plinten kon komen leggen. Dennis was duidelijk in zijn communicatie naar ons en een vrolijke man tijdens zijn werk. De klus is netjes afgerond en wij zullen voor eventuele andere klusjes in de toekomst Dennis zeker weer opnieuw benaderen.

Klant Cathelijne B. Heiloo

24m2 ondervloer, laminaat en plinten.

24m2 ondervloer, laminaat en plinten.

Opdracht 24m2 ondervloer en laminaat leggen. Tevens plinten monteren.

Resultaat Dennis heeft professioneel en efficiënt twee vloeren gelegd. Het eindresultaat ziet er fantastisch uit. Ik ben zeer tevreden en kan Dennis van harte aanbevelen!

Klant Jordy E. Diemen (foto's toegevoegd door Huistuinenkeukenklus.nl)

Ikea slaapbank monteren.

Ikea slaapbank monteren.

Beoordeling Uitstekend. Goed werk gedaan.

Klant Isabel F. Amsterdam

45m2 tuin onkruidvrij maken.

45m2 tuin onkruidvrij maken.

Resultaat Prima!

Klant Femke S, Amstelveen

Ikea tafel en kast monteren.

Ikea tafel en kast monteren.

Opdracht Ikea tafel en kast monteren.

Resultaat Professionele, vriendelijke goede service.

Naam klant Inder R. Amstelveen

Groepenkast vervangen, boiler geplaatst

Groepenkast vervangen, boiler geplaatst

Opdracht Omdat onze geiser niet goed functioneerde. (Geen waterdruk en geen heet water) hebben wij Htk-klussen een nieuwe boiler laten plaatsen en heeft Htk-klussen onze meterkast aangepast van een 3 stoppen meterkast naar een 6 schakelmeterkast. Ook zijn er stopcontacten en electriciteit draden vernieuwd en alles netjes achtergelaten.

Resultaat Wij zijn heel blij met het resultaat en de prijs viel ook mee. Wat er is afgesproken is helemaal nagekomen. Onze waterdruk en warm water is weer optimaal zo ook de electriciteit.

Aanbevelen? Wij zullen indien er weer klussen moeten worden gedaan zeker dit bedrijf weer inschakelen en ook aanbevelen aan andere mensen.

Naam Klant Fam. van der Hoek.

Woonplaats Hoofddorp. (foto's toegevoegd door Huistuinenkeukenklus.nl)

Monteren kledingkasten en vaatwasser.

Monteren kledingkasten en vaatwasser.

Opdracht Monteren 4 Ikea kledingkasten met schuifdeuren, garderobe rekken, planken, lades en schoenrekken.

Resultaat Korrect en goed met tevredenheid uitgevoerd. Goede duidelijke communicatie voor en na de klus. Keurige prijs.

Aanbevelen? Ja ik zou HTK-Klussen aanbevelen om klussen uit te voeren.

Naam Henk Paul. (foto's toegevoegd door Huistuinenkeukenklus.nl)

Woonplaats Ouderkerk a/d Amstel.

Ontruiming woning.

Ontruiming woning.

Opdracht Wegens overlijden van mijn moeder in contact gekomen met Dennis ivm leegruimen van de woning.

Resultaat Ik kan niet anders zeggen dat ik uiterst tevreden ben. Dennis is een zeer sociale jongeman die zijn afspraken goed nakomt. Hij is altijd op het afgesproken tijdstip aanwezig en de communicatie heb ik als zeer prettig ervaren. Prijs/kwaliteit verhouding was ook prima.

Aanbevelen? Ja ik kan Dennis erg aanbevelen.

Naam Niels M. (foto's toegevoegd door Huistuinenkeukenklus.nl)

Woonplaats Hoofddorp.

Vervangen gasplaat

Vervangen gasplaat

Opdracht HTK klussen ingeschakeld om mijn oude gaskookplaat te vervangen.

Resultaat Was even puzzelen omdat de nieuwe plaat iets groter was. Prachtig gelukt en zit er nu strak in. Prijs/kwaliteit was uitstekend.

Aanbevelen? HTK Klussen van harte aanbevolen.

Naam Margriet J. (foto's toegevoegd door Huistuinenkeukenklus.nl)

Woonplaats Hoofddorp.

Betimmeren buiten plafond.

Betimmeren buiten plafond.

Opdracht Betimmeren van buitenplafond, wegwerken stroplaten.

Foto's (foto's toegevoegd door Huistuinenkeukenklus.nl)

 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram